Instrukcja BHP branża spożywcza

Oceń ten artykuł
(1 głos)

gotowy wzór / szablon dokumentu - Instrukcja BHP branża spożywcza. Dokument w formie planszy do wydruku informujący o zagadnieniach bezpieczeństwa i higieny pracy, dotyczący personelu zatrudnionego w zakładach przemysłu spożywczego. Wzór Instrukcji BHP dla pracowników branży spożywczej odnosi się do tego, iż pracownicy zatrudnieni w placówkach branży związanej z produkcja lub przetwórstwem żywności, powinni posiadać aktualna książeczkę zdrowia (sanepidowską) oraz mieć podstawowa wiedze odnośnie zasad higieny obowiązujących na terenie zakładu. Instrukcja BHP dla pracowników branży spożywczej zwraca uwagę, przestrzegać zasad bezpieczeństwa i higieny pracy obowiązujących przy pracy z żywnością oraz używać przydzielonej odzieży roboczej oraz środków ochrony indywidualnej zgodnie z ich przeznaczeniem. Wzór Instrukcji BHP dla przemysłu spożywczego zawiera punkt dotyczące czynności zabronionych na stanowisku pracy oraz opis metod reagowania podczas wystąpienia awarii lub wypadku. Druk Instrukcji BHP dla branży spożywczej do pobrania za darmo.

Dodatkowe informacje

  • ilość stron: 1
  • typ pliku: Dokument Word / doc

Dodaj komentarz do dokumentu

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.